Στην Ελλάδα βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του Survivor.

Οι  Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος έκαναν την εμφάνισή τους και προκάλεσαν πανικό. Μαζί τους επίσης ήταν και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι. Μετά το χθεσινό επεισόδιο όμως παρελθόν αποτελεί και ο μισθοφόρος (Αναγνωστόπουλος).

Αν και η παραγωγή του παιχνιδιού προσπάθησε  να τους φυγαδεύσει,για να μην αντιληφθούν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, απέτυχε. Οι παίχτες πήραν σίγουρα μια “γερή δόση” για το χαμό που επικρατεί στη χώρα μας με το Survivor και κατάλαβαν προφανώς και την επιτυχία του.

 

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του Ντάνου με μούσι, καπέλο και σφυρίχτρα. Σήμα κατατεθέν ήταν η  μαύρη σφυρίχτρα στο  στέρνο του. Όλα τα βλέμματα έπεσαν εκεί. Ακόμη και σε αυτή την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” έγινε εμφανής η αυθεντικότητα και η απλότητά του. Η “μόστρα” ή το “θεαθήναι” είναι άγνωστα για τον ίδιο.

Απόψε είναι ο δεύτερος ημιτελικός με τον Αγγελόπουλο, το Βασάλο και τον Ιωαννίδη να αναμετριούνται σε μια live ψηφοφορία όπου το κοινό θα αναδείξει τους δυο παίχτες του τελικού της Τετάρτης 5 Ιουλίου. Την σφυρίχτρα σίγουρα θα την κρατήσει για τον τελικό  γιατί με αυτή θα σημάνει την λήξη του παιχνιδιού. Το νησί (Σκιάθος) τον θέλει νικητή και είναι στο πλευρό του. Φωτιά θα πάρουν και το βράδυ τα τηλέφωνα για να τον “πάμε” τελικό.

ΚΕΡΑΣΙΑ ΤΣΙΚΟΥΝΑ