Συσχετίστηκε με την προκαταρκτική και η μήνυση για την εξαφάνιση του 30χρονου στην Αλόννησο

Τη συσχέτιση της μήνυσης που υπέβαλε η μητέρα του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη κατά παντός υπευθύνου και κατά των δύο ατόμων, που φέρονται ότι είχαν δει τελευταία φορά τον γιο της, με την προκαταρκτική εξέταση που έχει παραγγελθεί για την ίδια υπόθεση, αποφάσισε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διαμένει στο Βέλγιο, είχε πάει για διακοπές στην Αλόννησο με την 24χρονη φίλη του, αλλά από το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου, που έπεσε στη θάλασσα για μπάνιο, αγνοείται και παρά τις έρευνες που έγιναν, δεν εντοπίστηκε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφυγε από το δωμάτιο της πανσιόν όπου έμενε και πήγε στο αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση, όπου προσπάθησε να λύσει ένα αλιευτικό σκάφος, με σκοπό να βγει στα ανοιχτά, για βόλτα. Έγινε όμως αντιληπτός από ψαράδες και βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα.
Άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι. Οι ψαράδες ειδοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, που ξεκίνησαν ολονύκτιες έρευνες. Με το πρώτο φως της μέρας δύτες βρήκαν στον βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο.
Η μητέρα του 30χρονου αγνοούμενου Ματούλα Κουτρώτσιου είχε καταθέσει στις 20 Φεβρουαρίου διά των δικηγόρων της κ.κ. Δεσύλλα και Διαλυνά μήνυση στα δικαστήρια του Βόλου κατά δύο ατόμων, που επέβαιναν σε φουσκωτό, το μοιραίο βράδυ που εξαφανίστηκε ο γιος της και κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο.
Η μήνυση κατά των δύο συγκεκριμένων ατόμων που επέβαιναν σε φουσκωτό και κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο, υποβλήθηκε για τον λόγο ότι άφησαν άνθρωπο στη θάλασσα, ενώ θα έπρεπε να τον περιθάλψουν και να μην τον εγκαταλείψουν.

Μετά την εκπομπή της κ. Νικολούλη είχαν βγει στη δημοσιότητα και άλλα στοιχεία για την υπόθεση, ενώ τα ρούχα του 30χρονου ζητείται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και να γίνει αναπαράσταση στην Αλόννησο.