ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τη συνέχιση της κατάληψης του Γυμνασίου – Λυκείου αποφάσισαν οι μαθητές του Γυμνασίου Σκιάθου για τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα σκληραίνουν τη στάση του και ετοιμάζουν μεγάλη πορεία στο κέντρο του νησιού με κατάληξη στο Δημαρχείο όπου θα ζητήσουν συνάντηση με το Δήμαρχο Δημήτρη Πρεβεζάνο.

Στην πορεία, εκτός των μαθητών του Γυμνασίου θα συνταχθούν και οι μαθητές του Λυκείου αφού με σημερινή τους απόφαση θα απέχουν από τα μαθήματά τους σε ένδειξη συμπαράστασης στους συμμαθητές τους.

Από την πλευρά του ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Σκιάθου σε σημερινή Γενική Συνέλευση αποφάσισαν να συμπαραστάθουν στα παιδιά τους και να συμμετέχουν και στην πορεία της Δευτέρας. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μάγια Παπαθέου τόνισε πως η προσπάθεια να καλυφθούν τα κενά συνεχίζεται και η πορεία με τους μαθητές είναι κοινή. Άλλωστε, όπως τόνισε και η ίδια “οι μαθητές δεν χάνουν μαθήματα, αφού έτσι και αλλιώς δε γίνονται…” από την άλλη είπε πως πιστεύει η κατάληψη να τελειώσει σύντομα για να πραγματοποιούνται έστω και για τα μαθήματα που γίνονται και να σταματήσει και η αναστάτωση για τους μαθητές του Λυκείου αφού τα δύο σχολεία συστεγάζονται.