ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ

Η προσπάθεια εμπλουτισμού της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας είναι πλέον προτεραιότητα για το Δήμαρχο Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνο αλλά και τους υπόλοιπους δύο δημάρχου των νησιών της Αλοννήσου και της Σκοπέλου. Όπως αποκάλυψε ο πρώτος σε αποκλειστικές δηλώσεις στην Θεσσαλία τηλεόραση και τον Σπύρο Μπαξεβάνο η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού το Σάββατο τα νησιά είναι αποκλεισμένα χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου αναφέρθηκε για το πρόβλημα με τα κενά των καθηγητών κυρίως στο Γυμνάσιο Σκιάθου ότι είναι ένα μακροχρόνιο πρόβλημα και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως στα άλλα νησιά που είναι πιο απομακρυσμένα όπως η Σκόπελος και η Αλόννησος τα μόρια για τους καθηγητές είναι περισσότερα. Ο Δήμαρχος θα συναντηθεί την Τρίτη με τους μαθητές στα πλαίσια της διαμαρτυρίας των τελευταίων και θα μπει για άλλη μια φορά το πρόβλημα επί τάπητος αν και είναι αρμοδιότητα του Υπουργείο. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Δήμαρχος Σκιάθου αποκάλυψε πως σε συνάντηση που είχε την Κυριακή με τον Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ Χρήστο Μπουκώρο ο βουλευτής τον ενημέρωσε πως έχει έτοιμη και θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Τέλος ο Δήμαρχος Σκιάθου αναφέρθηκε στο αισιόδοξο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ που θα καλύψει μεγάλες ανάγκες οδοποιΐας του νησιού αλλά και την προσπάθεια να καλυφτεί η μεγάλη ανάγκη του πάρκινγκ ιδιαίτερα κατά την περίοδο του καλοκαιριού