Την Κυριακή 23/06/2019  η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναγνώστου Ζαφειρούλα πραγματοποίησε  συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαο Φεγγερό, τα μέλη της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας και τον νεοεκλεγή εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Β. Σποράδων Ζλατούδη Αθανάσιο όπου συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις καθώς και τα θέματα που απασχολούν  τις Βόρειες Σποράδες  όπως οι συγκοινωνίες, ο τουρισμός ,η υγεία,η παιδεία. Η υποψήφια βουλευτής  επισήμανε ότι με τους 16 πυλώνες του προγράμματος της ΝΔ μπορούμε να λύσουμε τα ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τον Νομό Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, σε συζήτηση με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Ιωάννη Ριζοδήμο αναφέρθηκε  η ανάγκη στελέχωσης του Κέντρου Υγείας με ειδικότητες καθώς και το γεγονός ότι κάθε φορά που πραγματοποιείται διακομιδή ασθενούς στο Νοσοκομείο του Βόλου ο ασθενής επιβαρύνεται οικονομικά με το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η στέγαση των γιατρών είναι επίσης ένα θέμα που χρήζει άμεσης λύσης καθώς είναι ελάχιστα τα σπίτια που είναι διαθέσιμα  για ενοικίαση όλο το χρόνο.

Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τα εν λόγω ζητήματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε συνεργασία με άλλους φορείς για να μπορούμε να μιλάμε για κράτος πρόνοιας.

Η υγεία είναι υπόθεση όλων μας και βασική προϋπόθεση ευημερίας της κοινωνίας.

Επιπλέον, το ζήτημα της στέγασης αφορά τους εκπαιδευτικούς και τα σώματα ασφαλείας που υπηρετούν στην Σκιάθο. Αναγνωρίζουμε τον καταλυτικό ρόλο της εκπαίδευσης των παιδιών μας, της ασφάλειας και της καλλιέργειας παιδείας στη διαμόρφωση της κοινωνίας.

Τέλος, ο τουριστικός τομέας αποτελεί φάσμα υπηρεσιών και πόρων (υλικών και ανθρωπίνων). Δια νησιωτική διασύνδεση και σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα είναι απαραίτητη όλο το χρόνο για την ομαλή λειτουργία του τουριστικού τομέα που αποτελεί μοχλό οικονομικής ανάπτυξης για τον Νομό Μαγνησίας.

Η χάραξη τουριστικής αναπτυξιακής πολιτικής  μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν διαβούλευσης με τα εμπλεκόμενα μέρη από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.