Γνώστης της σύγχρονης επικοινωνίας και έμπειρος σε εκλογικές αναμετρήσεις ο Παύλος Μαρκάκης υπ. Βουλευτής με την ‘’Ελληνική Λύση’’ εφαρμόζει στην περιοδεία του με τους ψηφοφόρους της Μαγνησίας την άμεση μέθοδο ‘’πόρτα – πόρτα’’ και συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Έτσι έχει άμεσο δέσιμο με τους πολίτες, αφουγκράζεται τις επιθυμίες τους και δίνει διέξοδο στην επιλογή τους.

Ασφαλώς και γνωρίζει και μπορεί ανά πάσα στιγμή να επισκεφθεί τους Διοικητές και Προϊσταμένους Υπηρεσιών και να φωτογραφηθεί  με διορισμένους  επικεφαλής Οργανισμών.

Αλλά ξέρει ότι, αυτός ο τρόπος προεκλογικής εκστρατείας είναι για όσους δεν μπορούν να αντικρίσουν κατάματα τους πολίτες και να συζητήσουν με αξιοπιστία τα προβλήματά τους.

Έτσι στην περιοδεία του  στα Καλά Νερά, στις Μηλιές και στην Βυζίτσα χθες  και σήμερα στον Κισσό, την Τσαγκαράδα, το Ξουρίχτι, το Μούρεσι τον Αγ Γιάννη και την Νταμούχαρη βρήκε και συνομίλησε με φίλους, επαγγελματίες, παλιούς και νέους γνώριμους από την Αυτοδιοίκηση και ανθρώπους της καθημερινής εργασίας.

Τα συμπεράσματα είναι σχεδόν ίδια και κοινά. Όλοι είναι απογοητευμένοι από το σημερινό ανύπαρκτο πολιτικό προσωπικό. Οι επεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν στην περιοχή μας πριν αρκετά χρόνια είναι ακόμη στα λόγια και στα χαρτιά.

Ψάχνουν να βρουν κατάλληλο άνθρωπο γνώστη της περιοχής και των θεμάτων για να λειτουργήσει σαν καταλύτης μεταξύ Αυτοδιοίκησης Τοπικής –  Περιφερειακής και Κεντρικής εξουσίας.

Ώστε τα θέματα να τελειώνουν μέσα σε συγκεκριμένο σφικτό χρονοδιάγραμμα και δεν θα απασχολούν την περιοχή τα ίδια και τα ίδια στην επόμενη θητεία.

Αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Παύλου Μαρκάκη τον κατάλληλο άνθρωπο που πρέπει να κατέχει μια από τις έξι θέσεις του Νομού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κατάλαβαν ότι είναι πιο ουσιαστικό για την Μαγνησία να υπάρχει μία  δημιουργική και αποτελεσματική εκπροσώπηση της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ με τον Παύλο Μαρκάκη, από το να υπάρχουν 3 ή 4 βουλευτές του ιδίου κόμματος.