«Όταν ο Νότος φλερτάρει με τον Βορρά»

Πρόκειται για μια θεματική έκθεση  Πολιτισμικού σκοπού, με την συνύπαρξη καλλιτεχνών από  διαφορετικές περιοχές  της Ελλάδας  και του Κόσμου.
Αποβλέπει στην ανταλλαγή ιδεών και την δημιουργία φιλικών σχέσεων μεταξύ των χωρών που εκπροσωπούν κάνοντας αναφορά σε ό,τι ενώνει κυριολεκτικά και συμβολικά τον Βορρά με τον Νότο.  Ό,τι προάγει την συνύπαρξή τους με σύγχρονα εικαστικά έργα ποικίλλων τεχνοτροπιών και συλλήψεων, αφήνοντας μια αίσθηση από την δροσιά του Βορρά ή τη ζεστασιά του Νότου.

Η συμπατριώτισσά μας  εικαστικός κ. Καλατζή Μαρία θα παρουσιάσει  τη δική της θεματολογία:  « Northern spooky Light » – « Απόκοσμο Bόρειο Σέλας ».

Η έκθεση θα διεξαχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο  «Galerie Onil»,  Βremen – Germany.
Υπεύθυνη για τον συντονισμό της έκθεσης και την παρουσίαση των καλλιτεχνών είναι η καταξιωμένη εικαστικός  & διοργανώτρια  Διεθνών εκθέσεων  mrs. Stella Caviart.
Γκαλερίστες και επιμελητές της έκθεσης  είναι το  γνωστό ζεύγος Ινδών καλλιτεχνών Neeharika  & Onil Hossain – Καθηγητές Καλών τεχνών -(απόφοιτοι της Ecole de Beaux Art –  PARIS )  και  Fashion Designers (σχεδιαστές μόδας ).

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Tεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Εγκαίνια: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020,  Ώρα 19:00’

Διάρκεια έκθεσης: 16- 29 Φεβρουαρίου  2020