Ημέρα μεγάλης γιορτής αποτέλεσε για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου η Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση ο ΣΔΥΒ έκοψε την πίτα του και γιόρτασε τη συμπλήρωση 31 ετών από την ίδρυσή του.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εκατοντάδες μέλη του ΣΔΥΒ με τις οικογένειες τους, και πολλοί επίσημοι. Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Ανδρέας Ζέρβας τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή, ενώ στην ομιλία του ευχήθηκε και εκ μέρους του Δημάρχου Βόλου. Ο κ. Ζέρβας συνεχάρη τον σύλλογο για τις δράσεις του, αναφέρθηκε στον Ημιμαραθώνιο Βόλου που θα πραγματοποιηθεί σε δυόμισυ μήνες. Ανέφερε επίσης τη συμφωνία με τον ΣΔΥΒ που θα αναλάβει την οργάνωση του Volos Santa Run 2020. Ζήτησε και φυσικά έγινε δεκτό με θέρμη, να στηρίξει ο ΣΔΥ Βόλου δυναμικά προσφέροντας πλήθος εθελοντών, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στις 20-21 Ιουνίου, διοργάνωση που θα φέρει στην πόλη μας 2.500 αθλητές και συνοδούς.

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΙΣΣΗ

16 μέλη του ΣΔΥ Βόλου, 8 γυναίκες και 8 άνδρες, βραβεύθηκαν στη κοπή πίτας του ΣΔΥ Βόλου. Μέλη για τις επιτυχίες στο 2019, επίσης μέλη για την προσφορά στον αθλητισμό και στον σύλλογο σε βάθος χρόνων. Ο ΣΔΥΒ ως σύλλογος λαϊκού μαζικού αθλητισμού που έχει ως τελευταίο ζητούμενο τις διακρίσεις και ως πρώτο μέλημα τη διαχρονικότητα ανεξαρτήτως επιδόσεων, τίμησε επίσης στις βραβεύσεις στο πρόσωπο των τριών αθλητριών που ξεπέρασαν στον Μαραθώνιο Αθήνας τον χρόνο των 6 ωρών, δρομείς του που τερματίζουν σε «αργούς», πάντα εντός εισαγωγικών, χρόνους και θέσεις, και συνεχίζουν πάντα με επιμονή να ασκούν το άθλημα που τόσο αγαπούν. Φέτος αντί μίας τυπικής πλακέτας σε κάθε βραβευθέντα δόθηκε το νέο τζάκετ του συλλόγου, ως βραβείο-έκπληξη. Οι απονομές έγιναν ως εξής:

Το δίδυμο που συγκίνησε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και όχι μόνο: Ο τυφλός δρομέας Γιώργος Παρίσσης και ο συνοδός του Βαγγέλης Γιακάκογλου, μαραθωνοδρόμος επί δεκαετίες. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Ανδρέας Ζέρβας.