ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ SKY EXPRESS | πρόσθεσε δρομολόγιο την Τρίτη για την εξυπηρέτηση των επιβατών του |

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ SKY EXPRESS ΓΙΑ ΣΚΙΑΘΟ

ΔΕΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Δεν προσγειώθηκε το αεροπλάνο της Sky Express στην πρωινή πτήση από Αθήνα για Σκιάθο με την αιτιολογία της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των επιβατών ενών είχε απογειωθεί το αεροπλάνο με καθυστέρηση μιάμισης ώρας (αντί για 10.20 στις 12.30) με κατεύθυνση την Σκιάθο ο πιλότος διέγνωσε επικινδυνότητα λόγω των καιρικών συνθηκών και πολυ χαμηλή ορατότητα. Η πτήση επέστρεψε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο της εταιρείας κατά τις 13.45. Τελικα οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως δεν θα πραγματοποιηθεί η πτήση λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Θα πρέπει να τονιστεί πως η πρωινή πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Σκιάθου στις 11.00 περίπου.
Σα να μην έφτανε αυτό οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας ενημέρωσαν τους επιβάτες πως η επόμενη πτήση είναι την Παρασκευή με την οποία μπορούν να ταξιδέψουν στο νησί της Σκιάθου ή θα πρέπει να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους και να τους επιστραφεί το αντίτιμο.

Τελικά νωρίς το απόγευμα η εταιρεία ενημέρωσε τους ταξιδιώτες της πτήσεις πως θα γίνει δρομολόγιο την Τρίτη στις 12:30 το μεσημέρι.