Οι επαγγελματικοί φορείς των Βορείων Σποράδων και της Μαγνησίας σε στρογγυλή τράπεζα με τον Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής, για την διαχείριση της μετά Covid-19 οικονομικής πραγματικότητας.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μέσω τηλεδιασκέψεων με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας. Συγκεκριμένα, στις τηλεδιασκέψεις με τον Γ.Γ. κ. Χρήστο Τριαντόπουλο συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρος Ευσταθίου, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου Μαίρη Διαμάντη, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αλοννήσου Αγγελική Μαλαματένιου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Μαγνησίας Στέφανος Στεφάνου, Εκπρόσωποι του Συλλόγου Ενοικοιαζομενων Δωματίων Μαγνησίας, η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος κα Θέκλα Καμμένου και ο κ. Αθανάσιος Ζλατούδης του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, αναλύθηκαν τα μέτρα της κυβέρνησης για την στήριξη των επιχειρήσεων, αλλά και των εργαζομένων των κλάδων, αναπτύχθηκαν οι προβληματισμοί, τα ζητήματα και οι ανησυχίες των επαγγελματιών, ενώ έγινε και μία αποτίμηση της κατάστασης, αλλά και των προοπτικών των κλάδων των Β. Σποράδων και της Μαγνησίας.

Σημειώνεται ότι η σύσκεψη μεταξύ του Γ. Γ. Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστου Τριαντοπούλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Σκιάθου έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 16/5.

Η συνεργασία όλων των φορέων αναδεικνύεται ως το βασικό εργαλείο για να πορευτούμε προς την επόμενη ημέρα.

 

Θοδωρής Κ. Τζούμας