Όλο και πιο πολλοί επισκέπτες μας έχουν κάποιες διατροφικές προτιμήσεις, αλλά ποιες είναι; Τι σημαίνουν και πώς επικοινωνούμε μαζί τους για να νιώθουν ότι καταλαβαίνουμε την γλώσσα τους;

Η Δανάη Τσεκούρα, Σεφ Χορτοφαγίας, Βιγκαν και ειδικής διατροφής, συνιδρύτρια Εταιρίας Βιολογικών Ωμοφαγικών Σνακ & Healthy Drinks » Troo//Food//Liberation// «, θα μας μιλήσει στο Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ Σκιάθου, για όλες τις νέες, υγιεινές τάσεις στη διατροφή μέσα από την ομιλία της: “Βίγκαν, χορτοφαγία, δυσανεξία… Διατροφικές Προτιμήσεις, μία «ξένη» γλώσσα που βοηθάει να μιλάτε…”

Η Δανάη ειδικεύεται στην ωμοφαγική και υγιεινή διατροφή διαδίδοντας τις ευεργετικές τους ιδιότητες και δημιουργώντας νόστιμες και αυθεντικές γεύσεις με φυσικά υλικά. Το ενδιαφέρον της για θέματα “γαστρονομικού δικαίου” ήταν αφορμή της δημιουργίας μιας “γαστρονομικής κολεκτίβας” γνωστής ως “Troo Food Liberation” (www.troofoodliberation.com). Οι δραστηριότητές της δεν περιορίζονται στη δημιουργικότητά της στην κουζίνα διότι συχνά διοργανώνει μαθήματα και workshops σχετικά με την ωμοφαγική διατροφή και τη βοτανοθεραπεία. Είναι επίσης συνδιοργανώτρια της “TROO FOOD”, εταιρείας που διανέμει σε Ελλάδα και Ευρώπη “supersnacks” χωρίς γλουτένη ή ζάχαρη για παιδιά και ενηλίκους. Έχει κάνει σπουδές με αντικείμενο την ωμοφαγική κουζίνα σε διακεκριμένες σχολές στην Αμερική και την Αγγλία, έχει πτυχίο Bachelors στη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία, ακόμα και γνώσεις θεάτρου και κινηματογράφησης. Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει θητεία στο “Pure Food and Wine”, γκουρμέ εστιατόριο χορτοφαγικής κουζίνας που θεωρείται το πιο επιτυχημένο του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεργασία με τον κορυφαίο Matthew Kenney, το Alemagou Bar- Restaurant στη Μύκονο, το πρώτο raw food pop up εστιατόριο Breeder Feeder που ανέλαβε με την Troo Food Liberation, συντονισμό σε catering μεγάλων συναυλιών καλλιτεχνών όπως Beyonce, George Michael και Carlos Santana αλλά και μικρότερα dinner parties, σχεδιασμό προσωπικού μενού με εξειδικευμένο διαιτολόγιο σε υψηλό πελατολόγιο, σχεδιασμό μενού και concept σε juice bars και εστιατόρια ειδικών διατροφικών κατηγοριών (ωμοφαγικό, αυστηρά χορτοφαγικό, χορτοφαγικό, χωρίς γλουτένη) κ.ά.
Δανάη ανυπομονούμε να μας μυήσεις στην υγιεινή διατροφή!

Κάνετε την εγγραφή σας και παρακολουθήστε δωρεάν του Σχολείο Τουρισμού OnTour Σποράδων στην Σκιάθο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Join the Ride @ https://www.eventora.com/…/sxoleio-toyrismoy-ontour-skiatho…