Στο πλευρό του ΑΟ Σκιάθο βρίσκονται πλέον εκατοντάδες επιχειρηματίες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου και των φίλων του Ποδοσφαίρου αλλά και του Στίβου (αφού από πέρυσι και αυτό το τμήμα του Αθλητισμού ανήκει στον Αθλητικό Όμιλο Σκιάθου).

Χωρίς να έχει κλείσει μήνα αυτή τη προσπάθεια, η όποια ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου φαίνεται να έχει πολλούς υποστηριχτές που από μόνοι τους ενδιαφέρονται να τους επισκεφτούν τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ για να δηλώσουν έμπρακτα, ηθικά και οικονομικά την υποστήριξή τους.

Υπεύθυνη αυτού του εγχειρήματος είναι η κυρία Κυριακή Μελισσοπουλου μαζί με την εξωτερική συνεργάτη κυρία Καλλιόπη Βασιλάκη.
Μαζί με παίκτες που εναλλάσσονται ανά ημέρα προσπαθούν να εγγράψουν όσο το δυνατό περισσότερα μέλη . 
Το κόστος εγγραφής είναι 50 ευρώ και περιλαμβάνει δωρεάν είσοδο στο γήπεδο για όλους τους εντός έδρας αγώνες, δικαίωμα συμμετοχής στης ερχόμενες διοικητικές εκλογές και σειρά εκπτώσεων καταναλωτικών προϊόντων από επιλεγμένα μαγαζιά χορηγών του Α.Ο Σκιάθου.
Έτσι θα δοθεί στη Διοίκηση το κατάλληλο οικονομικό εφαλτήριο, ώστε να συνεχίσει το σοβαρό έργο που γίνεται στις Ακαδημίες και τους μικρούς αθλητές, καθώς η λάμψη της πρώτης ομάδας, έχει γίνει σοβαρό κίνητρο για την προσέλκυση περισσοτέρων παιδιών στο άθλημα.
Χαρακτηριστικό είναι, πως στο επιτελείο της Ομάδας, δεν μετέχουν μόνο Προπονητές και Γυμναστές, αλλά επίσης ειδικευμένοι Γιατροί και Φυσικοθεραπευτές, που δίνουν τα κατάλληλα εχέγγυα, ώστε η μύηση στο άθλημα να γίνεται σύμφωνα με τα πιο προηγμένα, διεθνή πρότυπα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.
Όσο για τη “μεγάλη Ομάδα”, αυτή εκτός από πρότυπο, αναμένει την ενθουσιώδη στήριξη των φιλάθλων και των χορηγών.
Στόχος πλέον της ομάδας είναι όλοι οι υποστηρικτές να έχουν λόγο στα τεκταινόμενα και στην πορεία της ομάδας.
Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6946227592 ή στο 6972055266