Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ίσως από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου, καθώς για πρώτη φορά θα ψήφιζαν παράλληλα σε όλη την Ελλάδα και συγχρόνως για μέλη της κεντρικής διοίκησης, περιφερειακών συμβουλίων, εξελεγκτικής επιτροπής και επιτροπής δεοντολογίας.

Η διαδικασία αν και λίγο δύσκολη αλλά αρκετά πρωτοπόρα όριζε στις 11 σήμερα το πρωί να υπάρχει απαρτία σε όλα τα περιφερειακά τμήματα του ΕΕΣ ώστε να ξεκινήσει παράλληλα και συγχρόνως η τετραπλή ψηφοφορία.

Το σήμα τελικά σώθηκε λίγο μετά της 13:00 όπου και υπήρξε απαρτία στην ελληνική επικράτεια και η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε .

Ανάμεσα στoυς εκλεγέντες που ξεχωρίσαμε για το περιφερειακό συμβούλιο Βόλου ήταν ο δικός μας Κωνσταντίνος Βαϊτσαρας καθώς παρ ότι το νεαρό της ηλικίας (ο ποιο νέος σε ηλικία στους υποψήφιους για το Περιφερειακό τμήμα Βόλου ) πληρούσε τις προϋποθέσεις και με ένα πλούσιο βιογραφικό συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, αλλά και η φίλη μας, Αγγελική Καστανή κόρη της τελευταίας προέδρου της εφορίας νοσηλευτών ΕΕΣ Βόλου Αναστασίας καστανή όπου πριν από 9 μήνες απεβίωσε.

Έτσι λοιπόν Ευχόμαστε η πλήρης αναδιάρθρωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρου να ευοδοσει καρπούς για μια νέα ιστορία όπως του αξίζει.