Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην διεθνής και μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας, συνοδευόμενος επίσης από τους βετεράνους αθλητές Ευθ. Ρεντζιά, Κότση και Νικάκη, στο πλαίσιο των επαφών που κάνουν για τη διεκδίκηση της νέας διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Ο κ. Φασούλας ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις προθέσεις και τον σχεδιασμό του για την περαιτέρω αναβάθμιση του αθλήματος στην χώρα μας και τόνισε ότι σε αυτούς περιλαμβάνεται η συνέχιση της στενής συνεργασίας με τον Δήμο Βόλου και την πόλη με την διοργάνωση μεγάλων μπασκετικών διοργανώσεων, με δεδομένη την απόλυτα θετική εμπειρία που ήδη υπάρχει από ανάλογες εκδηλώσεις.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, κ. Αχ. Μπέος επανέλαβε την πάγια θέση – δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ο Βόλος να εξελιχθεί σε ένα ευρωπαϊκό και παγκόσμιο αθλητικό κέντρο με τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών events και εξέφρασε την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Παν. Φασούλα και τη διάθεσή του να βοηθήσει στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του αθλήματος.