Στην Σκιάθο βρίσκεται από σήμερα το βράδυ η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου Λυκείου Σκιάθου θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν”.

Ένας μονόλογος που βασίζεται πάνω σε πραγματικά γεγονότα, έτσι όπως τα έζησε και κατέγραψε η Ανζέλ Κουρτιάν. Για μεγάλη τους τύχη αυτά τα τετράδια βρέθηκαν στα χέρια της Χριστίνας Αλεξανιάν, δια μέσω της εγγονής της Κουρτιάν.

• Η Χριστίνα πήρε τα τετράδια και μπόρεσε να φτιάξει ένα κείμενο, που μέσα σε μια ώρα και κάτι, καταφέρνει με αφηγηματικό τρόπο να περάσει μπροστά από τα μάτια σου, την γενοκτονία των Αρμενίων, τον διωγμό τους από τη χώρα τους, την ομορφιά της Σμύρνης, την μεγάλη καταστροφή της, την φιλόξενη Κρήτη αλλά και την Αθήνα λίγο πριν και μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, για να καταλήξει στην Ελλάδα του σήμερα, όταν πια η πρωταγωνίστρια του έργου… φεύγει!

Η παράσταση που έχει ήδη παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Σύρο, Χαλκίδα, Πάτρα και Κρήτη έρχεται στην Σκιάθο το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λυκείου Σκιάθου από την Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου και υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου

Πληροφορίες: 6978092200 | Προπώληση Εισιτηρίων 10€ στα καταστήματα Vodafone, Germanos, Βιβλιοπωλείο “Λυχνάρι”, Βιβλιοχαρτοπωλείο “Mypoint”