Τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, με τον Γκιγιέρμε που βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης να είναι όπως όλα δείχνουν κι η επόμενη μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος χαφ, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια κι αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή μιας και πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Μάλιστα, στα ευχάριστα για τον Μαρτίνς, είναι πως ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει προετοιμασία και βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Κάτι που σημαίνει πως θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για τα παιχνίδια με την Μπέρνλι. Για τα ευρωπαϊκά πλάνα λογικά θα λογίζεται και ο Αιγύπτιος φορ Χασάν.

Μετά τον Γκιγιέρμε που ήρθε στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα στη χώρα μας έφτασε και ο Αχμέντ Χασάν για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, πάτησε Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής και έφυγε αμέσως για το ξενοδοχείο ώστε να ξεκουραστεί. Εντός της ημέρας, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εργομετρικά κι αμέσως μετά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.