Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στο διαδίκτυο ο Νίκος Κρητικός έγραψε :

“Καλή αρχή Νικόλα μου. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία σου . Τα καλύτερα έρχονται!” .

Ιδρυτής του ‘Prekas Camp’ είναι ο Νίκος Πρέκας ο οποίος έχει βρεθεί αρκετά φορές σε σκληρά Camp της Ταϋλάνδης με αρκετή εμπειρία στο χώρο του Κickboxing και του Μuaythai.

Το τελευταίο διάστημα ήταν και στο προπονητικό team του Νίκου Κρητικού.

Τα αθληματα που διδασκονται στο ‘Prekas Camp’ ειναι kickboxing, muaythai και πυγμαχία.

Η σχολη βρίσκεται στη Σκιάθο και θα λειτουργούν τμήματα όλο το χρόνο. Η ομάδα του ‘Kritikos Camp’ εύχεται καλή αρχή και καλό ξεκίνημα στο Νίκο Πρέκα.

Προπονητής: Νίκος Πρέκας

Τηλ.επικοινωνίας: 6974351561

Ο Δάσκαλος (KRU) Νίκος Κρητικός είναι στο χώρο των πολεμικών τεχνών πάνω από 25 χρόνια, 12 χρόνια σαν αθλητής. Ξεκίνησε Kiokusin με Δάσκαλο τον Παναγιώτη Αντωνίου, συνέχισε με Δάσκαλο στο Muay Thai, τον Μάριο Μπαρμπάτσα και στην συνέχεια πυγμαχία με Δάσκαλο τον Γιώργο Τσαχάκη.

Σταθμός του στις πολεμικές τέχνες ήταν η Ταϊλάνδη η χώρα που γεννήθηκε το MUAY THAI. Εκεί προπονήθηκε με μεγάλους πρωταθλητές όπως BOVI, ANOUAT, YODSANKLAI,  ΚΑΟ σε μεγάλα και σκληρά Camp της Ταϊλάνδης. Μερικά από αυτά είναι το FAIRTEX και το KAEW SAMRITH.

Ανάμεσα από τα πολλά σεμινάρια ξεχωρίζουν αυτά με τον ΛΟΓΚΙΝΙΔΗ τον MASTER SKEN τον SANGTIENNOI, ANDRE MANART, RAMON DEKKER, BUAKAW.

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε μέσα από τον αθλητισμό ήθος, πειθαρχία, σεβασμό και άλλες αξίες ώστε οι αθλητές μας να ξεχωρίζουν τόσο στον αθλητισμό όσο και στην καθημερινή τους ζωή!!!

 

 

~Ίσως η πιο σκληρή και πειθαρχημένη πολεμική τέχνη στον κόσμο ~

Νίκος Κρητικός