Σοβαρά τραυματίστηκε στο χέρι της από μηχανή επεξεργασίας κρέατος μια 43χρονη στην Σκόπελο χθες το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί με ελικόπτερο στον Βόλο και στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Η 43χρονη προσπάθησε να κόψει κιμά στο κρεοπωλείο του συζύγου της στη Σκόπελο, χθες το μεσημέρι και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, δεν χρησιμοποίησε το πλαστικό όργανο πίεσης του κρέατος, για να εισαχθεί στην μηχανή του κιμά. Προτίμησε να βάλει τη δεξιά της παλάμη και η μηχανή την τράβηξε μέσα… Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά, να αποκοπεί η παλάμη της (αντιβράχιο), να προκληθεί αιμορραγία και να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού και κατόπιν με ελικόπτερο στο στρατόπεδο Γεωργούλα στον Βόλο. Γύρω στις 4 χθες το απόγευμα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τους ορθοπεδικούς γιατρούς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 43χρονη είναι έμπειρη στη δουλειά της, καθώς βοηθάει τον σύζυγό της στο κρεοπωλείο. Έχει δύο παιδιά.