Αν δεν μας το έλεγαν, δεν θα το πιστεύαμε, όταν παρακολουθήσαμε το προηγούμενο Σάββατο την παράσταση καραγκιόζη που εδώ και λίγα Σάββατα πραγματοποιείται στο χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Σκιάθου.

Αν δεν μπαίναμε πίσω από τον μπερντέ να μιλήσουμε μαζί του και να δούμε με έκπληξη πως Καραγκιοζοπαίxτης δεν είναι άλλος από τον 12χρονο Αποστόλη Ακρίβο.

Δείτε το video με την συνέντευξή του στην Βικτώρια Κοντοκώστα

Τον Αποστόλη τον γνώρισα πριν ένα χρόνο όταν έστηνε τον αυτοσχέδιο μπερντέ του στην πλατεία της Αγίας Τριάδας ακριβώς απέναντι από την παιδική χαρά (τότε λειτουργούσε και τα παιδιά που μαζεύονταν ήταν πολλά). Το ταλέντο του ήταν σίγουρο πως θα ξεδιπλωνόταν και να που έγινε. Ο Δήμος του έδωσε το χώρο και ο μικρός Αποστόλης με την βοήθεια κάποιων ανθρώπων, κυκλοφόρησε αφίσες και κάθε Σάββατο το ταλέντο του το δείχνει πίσω από τον μπερντέ με την συμμετοχή όχι μόνο των παιδιών αλλά και των γονιών που τα συνοδεύουν

Ο Αποστόλης είμαστε σίγουροι πως δεν θα σταματήσει εδώ… όσο υπάρχει Καραγκιόζης και όσο θα παραμένει επίκαιρος ο 12χρονος θα πλάθει ιστορίες αντάξιες των ανθρώπων που αγάπησε και έγιναν πρότυπο για τον ίδιο όπως ο Ευγένιος Σπαθάρης.