ΣΚΙΑΘΟΣ : ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ WORLD TRAVEL MARKET ΓΙΑ ΤΟ 2017

 

Σwtm1την WTM 2016, στο Λονδίνo Αγγλίας, στην σημαντικότερη διεθνή έκθεση τουρισμού, συμμετείχε με δικό της περίπτερο υποδοχής -προβολής, σε κεντρικό σημείο του εκθεσιακού χώρου για μια ακόμη φορά η Σκιάθος προβάλλοντας το νησί και αυξάνοντας τις προ-  κρατήσεις για την νέα σεζόν.

Η WTM  χαρακτηρίζεται ως η σημαντικότερη, γιατί ενώ χρονολογικά κλείνει τον κύκλο των διεθνών τουριστικών εκθέσεων του τρέχοντος έτους και γίνεται ο απολογισμός, ταυτόχρονα ανοίγει έναν καινούργιο, αυτόν της επόμενης τουριστικής περιόδου που έρχεται. Στην έκθεση του Λονδίνου η Σκιάθος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου κ. Διολέττα Παναγιώτη αλλά και από επιχειρηματίες του νησιού.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες προγραμματισμένες συναντήσεις με  ταξιδιωτικούς πράκτορες, εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών, δημοσιογράφους, bloggers από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας την ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος και τις τουριστικές δράσεις για το 2017.

 

wtm2

Στα αξιοσημείωτα της έκθεσης, η πρόταση  οργάνωσης τηλεοπτικής παραγωγής για την ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting από το  διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel που εκπέμπει σε εκατομμύρια δέκτες σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο.

Επίσης ο Δήμος Σκιάθου, θα συμμετάσχει με δικό του τουριστικό περίπτερο στην έκθεση της Θεσσαλονίκης (Philoxenia 2016 18-20/11), όπως και στην έκθεση της Αθήνας (Greek Tourism Expo 25-27/11).