Το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 30 και 31/5, μέλη, φίλοι του περιβαλλοντικού συλλόγου «EcoΖην Σκιάθος» και συμπολίτες μας με την ίδια αγάπη και σεβασμό για το περιβάλλον, διοργανώνουμε δράση υποστήριξης των “Άγρυπνων Πολιτών” στο Σύνταγμα, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε νωρίτερα μες στο μήνα, με αίτημα την κατάργηση του νέου (αντι) περιβαλλοντικού νόμου 4685/2020 για τον “Εκσυγχρονισμό της περιβαλλοντικής νομοθεσίας”, μπροστά στο λαιμό στο Μπούρτζι μεταξύ 20.00 – 22.00.

Άγρυπνοι Πολίτες: «Μένουμε άγρυπνοι, κρατάμε αποστάσεις. Καλούμε πολίτες με αίσθημα αποφασιστικότητας να έρθουν εδώ και να ενωθούν μαζί μας και να μοιραστούν τη δράση μας ώστε να δυναμώσουμε το αδιαπραγμάτευτο αίτημα μας». Περισσότερες πληροφορίες για τους Άγρυπνους Πολίτες και τη δράση αυτών, μπορείτε να βρείτε https://www.facebook.com/agrypnoi/ και σε αντίστοιχα άρθρα online.

Η δράση αυτή θα είναι μια ειρηνική και μη βίαιη διαμαρτυρία, χωρίς κομματική χροιά.

Προσπαθούμε για το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα για αυτό και δε θα τυπωθούν/ μοιραστούν ενημερωτικά έντυπα. Μπορείτε ωστόσο να ενημερωθείτε τόσο για το νέο νόμο όσο και για τη δράση των Άγρυπνων Πολιτών μέσω των αναρτήσεών μας, παλαιότερων μες στο μήνα αλλά και επερχόμενων μέχρι την ημέρα της δράσης, μέσω της σελίδας του συλλόγου στο facebook

Σεβόμενοι την ανησυχία για την εξάπλωση του κορονοιού κι όντας υπεύθυνοι πολίτες, σεβόμαστε επίσης τα μέτρα προστασίας και τηρούμε τις αποστάσεις.

Η στήριξή σας θα είναι σημαντική.

Οφείλουμε να δράσουμε άμεσα!