Μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας φέρεται να έπεσε θύμα Έλληνα, που κατηγορείται ότι την εξαπάτησε και της απέσπασε συνολικά το ποσό των 15.000 ευρώ περίπου…
Η απάτη φέρεται να έλαβε χώρα στη Σκιάθο και ο Έλληνας κατηγορείται ότι απέσπασε τμηματικά το παραπάνω χρηματικό ποσό από την Αλβανίδα.

Ο φερόμενος ως απατεώνας εμφανίστηκε στη γυναίκα ως μεσίτης αγροτικών προϊόντων και κατηγορείται ότι την έπεισε να καλλιεργήσει σε αγροτικές εκτάσεις που κατέχει, προϊόντα, τα οποία θα της τα έπαιρνε αυτός, για να τα προωθήσει στην αγορά…
Ο άνδρας, που φέρεται να είναι κάτοικος Άρτας και η γυναίκα της Αράχωβας, γνωρίστηκαν στο νησί του Παπαδιαμάντη και από τότε άρχισε να της εμφανίζεται ως μεσίτης αγροτικών προϊόντων, υποσχόμενος μεγάλα κέρδη, εφόσον ακολουθούσαν η γυναίκα και ο σύζυγός της τις δικές του συμβουλές.

Το τελευταίο χρηματικό ποσό από το συνολικό των 15.000 ευρώ φέρεται να το απέσπασε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν μεσίτης αγροτικών προϊόντων, κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ενώ έψαξε και τον βρήκε στην Άρτα. Ωστόσο ακόμη και τότε ο άνδρας φέρεται να την έπεισε και του έδωσε ακόμη ένα μικρό χρηματικό ποσό ως προκαταβολή για άλλη μία παραγγελία… Τελικά η υπόθεση έφθασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Αλβανίδα για απάτη.

Η Εισαγγελία παράγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με διερευνώμενο το αδίκημα της απάτης. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εφημερίδα Θεσσαλία