Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Σκιάθου και πρόσφερε την διαμονή, τις μετακινήσεις και τα γεύματα δύο πολύ σημαντικών bloggers της Ολλανδίας , οι οποίες επιθυμούν να προβάλλουν το νησί μας στα blog τους που ειδικεύονται στα ταξίδια και την γαστρονομία.

Επιπλέον θα προσφέρει την διαμονή, τις μετακινήσεις και τα γεύματα δύο Ιταλίδων δημοσιογράφων που θα επισκεφτούν το νησί μας τον Ιούνιο και έχουν σκοπό να δημοσιεύσουν αφιερώματα για την Σκιάθο σε τουριστικό website της Ιταλίας και στην εφημερίδα ¨Quatidiano di Sicilia¨ που πρωταγωνιστεί στην Σικελία και τη Νότια Ιταλία.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις επιχειρήσεις που προσέφεραν την διαμονή , τα γεύματα και τις μετακινήσεις στις δυο παραπάνω επισκέψεις , θα ενημερώνεστε για τις προσεχείς επισκέψεις ανθρώπων που θέλουν να προβάλλουν το νησί μας και ζητούν από εμάς την προσφορά φιλοξενίας.

Όποια επιχείρηση ενδιαφέρεται να προσφέρει χορηγία διατροφής ή διαμονής σε ανάλογες επισκέψεις δημοσιογράφων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 694.919.3196