Ισόπαλο το αποτέλεσμα για την Καλλιόπη Σταύρου με μια αντίπαλο από τις καλύτερες σχολές της Ελλάδας. Η Καλλιόπη Σταύρου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και το μέλλον της ανήκει. Οριακή ήττα σε ένα δυνατό αγώνα για το Λουι Ραμα, ένα παιχνίδι που θα ίσως ο προπονητής Νίκος Πρέκας να έχει ακυρώσει για λόγους υγείας όμως σεβόμενοι τον κόπο του αντιπάλου αποφάσισε να παίξουνε το παιχνίδι.

Μεγάλη νίκη για τον αδερφό του Χρήστου Τσιριμόκου, την ψυχή και το πάθος του, ευχόμαστε σύντομα να τον δούμε ξανά να ανεβαίνει στον ρινγκ.

Νίκη και για τον Απόστολο Περγάντο, που δέχτηκε το παιχνίδι με μόλις 5 μέρες ενημέρωση πριν τον αγώνα και έναν εμπειρότερο αντίπαλο. Μπήκε πρώτη φορά στο ρινγκ σε βραδιά τα έδωσε όλα και πήρε μια μεγάλη νίκη.

Μεγάλο ματς και από τον Γιάννη Μπέλτσιο σε ένα αγώνα με 3 δυνατούς γύρους. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν την κατάθεση ψυχής. Όλα τα παιδιά έδωσαν παραπάνω από ότι είχαν για το σύλλογο και αυτό είναι τεράστια τιμή για τον προπονητή Νίκο Πρέκα όπως αναφέρει ο ίδιος.

Τέλος ο κ. Πρέκας ευχαριστεί τον Ιωάννη Καπρή για όλη του τη βοήθεια που ήταν δίπλα τους σε όλα σαν να ήταν δικά του παιδιά, αλλά και τον κόσμο που τους υποστήριξε είτε με την παρουσία του στο γήπεδο είτε στηρίζοντας τα παιδιά από το νησί.