Το κέντρο υγείας Σκιαθου ανακοινώνει την έναρξη εργασίας του ακτινολογικού συγκροτήματος του μετά και την έγκριση λειτουργίας που δόθηκε από την αρμόδια αρχή . Προηγήθηκε η κατασκευή υπερσύγχρονου χώρου λειτουργίας του με όλα τα standards ασφαλείας και χώρους υποδοχής ασθενών, χειριστή ακτινολογικού μηχανήματος και ιατρού ακτινοδιαγνώστη !

Επιπροσθέτως μετά από πολλά έτη πραγματοποιήθηκε πρόσληψη επικουρικού προσωπικού με σύμβαση 2 ετών όπως και η προκήρυξη αντίστοιχης μόνιμης θέσεως κατηγορίας Τ.Ε μέσω ΑΣΕΠ όπου και αναμένονται τα αποτελέσματα !

Το εργαστήριο θα λειτουργεί κανονικά καθημερινά πρωινές ώρες για τακτικά περιστατικά και εμφάνιση ακτινογραφιών για έκδοση βεβαίωσης πιστοποιητικών υγείας για την εργασία σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος π.χ εστιατόρια, ξενοδοχεία πάντοτε ΔΩΡΕΑΝ με την χρήση μόνο του ΑΜΚΑ .

Σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών και πάντοτε με μέριμνα της υπηρεσίας θα γίνεται προσπάθεια ανταπόκρισης και κάλυψης αυτών ! Με αυτήν την προσθήκη λειτουργίας το ΚΥ ΣΚΙΑΘΟΥ ολοκληρώνει τον χαρακτήρα της παροχής ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟβΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ που πρέπει να έχει ένα ΚΥ νησιωτικής περιοχής όπως η δίκη μας !

Πλέον όλοι οι κάτοικοι της νήσου Σκιάθου Έλληνες και μη, εργαζόμενοι και τουρίστες, ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι μπορούν να υπολογίζουν στην περίθαλψη τους την δύσκολη ώρα του επείγοντος περιστατικού και μη !