Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μια 18χρονη από τη Βρετανία. Η νεαρή τουρίστρια μεταφέρθηκε χθες Τρίτη αρχικά στο ιατρικό κέντρο των Μαλίων και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση. Η κοπέλα είχε περάσει την τελευταία νύχτα των διακοπών της στην Κρήτη διασκεδάζοντας σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής. Οι πρώτες πληροφορίες από την παρέα της 18χρονης αναφέρουν πως η κοπέλα βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση αφού εισέπνευσε αέριο γέλιου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Τασόπουλου, η κοπέλα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα καθώς για την ώρα είναι πιθανό αλλά όχι σίγουρο να εισέπνευσε αέριο γέλιου.

Τα μπαλόνια με το απαγορευμένο αέριο στα Μάλια

Για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Βρετανούς ηλικίας 18 – 30 ετών έκανε λόγο ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Μαστοράκης. Όπως δήλωσε τα μπαλόνια κυκλοφορούν ανεξέλκτα στα μπαρ της περιοχής και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα δεν έχουν το απαγορευμένο και παράνομο αέριο γέλιου αλλά εξίσου επικίνδυνα αλλά όχι παράνομα αέρια.

Όσο η κοπέλα δίνει μάχη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, τα μέλη της παρέας της κλήθηκαν να καταθέσουν και να δώσουν πληροφορίες για το πως πέρασαν την τελευταία τους νύχτα στο νησί. Η αστυνομία ερευνά με προσοχή την υπόθεση…

Πηγή: flashnews