Σε “Δημοτικό” σκουπιδότοπο έχουν καταντήσει το “Δημοτικό” Parking οι ανεγκέφαλοι

Θυμωμένοι πολίτες και κάτοικοι της περιοχής Αμμουδιάς εκεί ακριβώς όπου βρίσκεται το υποτιθέμενο Δημοτικό Parking, εκεί που πριν λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφία από το κουφάρι αυτοκινήτου που είναι πλέον επικίνδυνο όσο μένει εκεί κυρίως για τα παιδιά που κινούνται γύρω από την περιοχή λόγω και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι από τον ΧΥΤΑ αλλά από το χώρο του “δημοτικού” parking εκεί που βρίσκεται η Πυροσβεστική (αναφέρει το μήνυμα που λάβαμε… και συνεχίζουν οι πολίτες)

Κάθε χρόνο, μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο, αφού όποιος αρχίζει και προετοιμάζει ,”καλλωπίζει” κλπ τον περιβάλλοντα χώρο των ενοικιαζόμενων δωματίων του κάνει επισκευές κλπ, πετάει από μπάζα μέχρι χόρτα, φοίνικες κλπ.
Τα οικόπεδα επειδή είναι του Δήμου και έχουν μετατραπεί σε πάρκινγκ, δε σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει.
Ήδη παρατάνε όλα τα αυτοκίνητα προς απόσυρση τα οποία μετατρέπονται σε κουφάρια αλλά όταν επιτέλους ανακοινώσει ο Δήμος ότι αυτό απαγορεύεται (αυτονόητο) και υπάρχει πρόστιμο (το οποίο και τηρείται), ίσως μερικοί να ταρακουνηθούν.
Ίσως πάλι και όχι.
Η Δημοτική Αστυνομία ήρθε βέβαια αμέσως όταν τους καλέσαμε, αλλά τι να κάνουνε, να βάλουνε από ένα αστυνομικό να φυλάει τα οικόπεδα;
Νομίζουμε ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να αναδειχθεί όχι μόνο για την περιοχή εδώ, η οποία βρωμάει πραγματικά και που στην ουσία ο τουρίστας που παρκάρει ξεκινάει τη βόλτα του από εδώ και την τελειώνει εδώ (!), αλλά και για οποίο οικόπεδο είναι απεριποίητο (εντός σχεδίου) το οποίο άλλωστε απαγορεύεται και από το νόμο και υπάρχουν και τα σχετικά πρόστιμα