Ένα πάρτι για μικρούς και μεγάλους μαγείρεψαν οι chef του Οδηγισμού που ξέρουν καλά τη συνταγή για το αυθεντικό ξεφάντωμα. Το club – restaurant Borzoi φιλοξένησε τους μασκαράδες και με το ρυθμό που έδωσε ο Γιώργος Σταματάς στη μουσική απογείωσε το κέφι που έβγαινε από τα μαγειρικά σκεύη των στελεχών του ΣΕΟ.
Χορός, παιχνίδια και νόστιμος χαρτοπόλεμος ξεχείλισαν από τις κατσαρόλες. Διαγωνισμός χορού με μπισκότα, μάχη με ποπ κορν και ζωγραφική με μουστάρδα και κέτσαπ ήταν λίγα απ’ όλα όσα ζήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου!!!

Η ΕΨΑ με τις πορτοκαλάδες της ήταν η πρωταγωνίστρια στην γεύση ενώ τα καραμελωμένα μήλα που πολύ ευγενικά ο Jovi Kofinas έφτιαξε με τα Πουλιά έγιναν ανάρπαστα.
Το Τ.Τ ΣΕΟ της Σκιάθου ευχαριστεί τον Σάββα Διαμαντίδη και τη Νίκη Καραουλάκη για την φιλοξενία και το χαμογελό τους .

VIDEOΔημιουργία ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ