απο αρ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, Κώστας Αγοραστός, Αθανάσιος Ζλατούδης (φωτο: Θοδωρής Κ. Τζούμας)

Σαν σήμερα πέρυσι 26/5/2019 ήταν ημέρα των Περιφερειακών Εκλογών. Για ακόμη μια φορά ο κόσμος εξέλεγξε στο τιμόνι της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πρώτη Κυριακή, τον Κώστα Αγοραστό με τον συνδυασμό του «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» και με ποσοστό 55,75%.

Σαρωτική ήταν η νίκη του Κώστα Αγοραστού και στις Β. Σποράδες, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει στο πρόσωπο του το 55,61% του εκλογικού σώματος, το τρίτο σε σειρά από τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας. Οι Βορειοσποραδίτες επέλεξαν ως εκπρόσωπο τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Θεσσαλίας τον κ. Αθανάσιο Ζλατούδη.

Όλο αυτό το χρόνο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας και ΠΕ Σποράδων κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σποράδων κ. Αθανάσιος Ζλατούδης, κάνουν ότι είναι δυνατό και ότι περνάει από το χέρι τους για την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά ο κ. Κώστας Αγοραστός όλα αυτά τα χρόνια έχουν προσφέρει πολλά στη Σκιάθο, στη Σκόπελο και στην Αλόννησο και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα την άψογη συνεργασία με όλους τους φορείς των νησιών για την επίτευξη διαφόρων έργων προς όφελος των νησιωτών.

Οι Θεσσαλοί για ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τον Περιφερειάρχη των έργων. Εμπιστεύτηκαν τον Κώστα Αγοραστό.

 

Ορκωμοσία Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού (φωτο: Θοδωρής Κ. Τζούμας)
Ορκωμοσία Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη (φωτο: Θοδωρής Κ. Τζούμας)
Ορκωμοσία Εντ. Περ. Συμβούλου Β. Σποράδων Αθανάσιου Ζλατούδη (φωτο: Θοδωρής Κ. Τζούμας)
απο αρ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, Κώστας Αγοραστός, Αθανάσιος Ζλατούδης (φωτο: Θοδωρής Κ. Τζούμας)
Κώστας Αγοραστός & Άλκηστις Πρωτοψάλτη (φωτο: Θοδωρής Κ. Τζούμας)
Θανάσης Μόρας & Αθανάσιος Ζλατούδης (φωτο: Θοδωρής Κ. Τζούμας)
απο αρ. Ελένη Καραγιάννη, Δωροθέα Κολυνδρίνη, Αθανάσιος Ζλατούδης (φωτο: Θοδωρής Κ. Τζούμας)

 

Θοδωρής Κ. Τζούμας