Ορκωμοσία Εντ. Περ. Συμβούλου Β. Σποράδων Αθανάσιου Ζλατούδη (φωτο: Θοδωρής Κ. Τζούμας)

Με προσωπική του ανάρτηση ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σποράδων κ. Αθανάσιος Ζλατούδης απάντησε για τους λόγους που για 14 ημέρες δεν τον βλέπαμε στο νησί της Σκιάθου. Ένα θετικό κρούσμα στην επιχείρηση που διατηρεί τον έφερε σε προληπτικη καραντίνα 14 ημερών χωρίς όμως να αφήνει τα καθήκοντά του αφού ενεργούσε για αυτά μέσα από τηλεδιασκέψεις. Στην ανάρτησή σου ανέφερε :

“Σεβόμενος τους νόμους του κράτους, την υγεία των συμπολιτών και επισκεπτών μας, ακολούθησα τα προβλεπόμενα από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid-19.

Παρέμεινα μέχρι εχθές, 9 Σεπτεμβρίου 2020, για 14 ημέρες σε προληπτικό κατ’ οίκον περιορισμό και υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες για το ενδιαφέρον τους, υπενθυμίζοντάς μου έννοιες αλλοτριωμένες, όπως ενσυναίσθηση, σεβασμός, ομαδικότητα, αλληλεγγύη!

Μέσω τηλεδιασκέψεων συνεχίσαμε απρόσκοπτα τις εργασίες μας για τον προγραμματισμό και συντονισμό δράσεων, τα αποτελέσματα των οποίων θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε σύντομα.

Εύχομαι υγεία σε όλους!

Τηρώ τις οδηγίες της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας!
Προστατεύω τον εαυτό μου!
Σέβομαι τον συμπολίτη μου!”