Σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN TV είναι ο μεγάλος ημιτελικός του XFACTOR όπου διαγωνίζονται οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ με άρωμα Σκιάθου αφού σε αυτό συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Καρεπίδης. 

Σήμερα λοιπόν στις 21:00 συντονιζόμαστε στο OPENtv και ψηφίζουμε ΑΝΩ ΚΑΤΩ

Οι “ΑΝΩ ΚΑΤΩ” είναι μια λαϊκή μπάντα με βάση την Θεσσαλονίκη και προορισμό όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
O Νίκος, ο Δημήτρης, ο Χάρης και ο Κωνσταντίνος αποτελούν το μουσικό σχήμα που αν και βρίσκεται λίγα χρόνια στην δισκογραφία, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από την δουλειά του.
Περισσότερες από τρεις #1 επιτυχίες και περισσότερα από 1.000.000 προβολές στο YouTube.
Από το 2013 έως και σήμερα οι «ΑΝΩ ΚΑΤΩ» δε σταματάνε να μας εκπλήσουν με τις μουσικές τους συνευρέσεις . Έρχονται να παρουσιάσουν τραγούδια που αντιπροσωπεύουν όλους μας, σε μια εποχή που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να ακούσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε.
Το 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι “Τα καντήλια”, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 700.000 προβολές στο Youtube. Ένα τραγούδι που καθιέρωσε τους ΑΝΩ ΚΑΤΩ.

Το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψαν δισκογραφικά με το “Μη μου λες” που πρόκειται για διασκευή του “Stray” των Calexico σε παραγωγή του Ηλία Καμπακάκη.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 κυκλοφόρησαν το “ Σαν Σταρ του Σινεμά”. Ένα τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα που οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ αγάπησαν από την πρώτη στιγμή σε μιά επανεκτέλεση και παραγωγή από την “Plus Rec”..!
Τον Απρίλιο του 2019 κυκλοφόρησαν οπτικοποιημένο το single «Οι Κυριακές» σε μουσική Γιάννη Κερμανίδη και Τάσου Μπλάθρα και σε στίχους του Γιώργου Τσοπάνη και κυκλοφόρησε από την Plus Rec!
Τον Ιούλιο του 2019 κυκλοφόρησαν το νέο τους single με video clip «Απόψε θα χωρίσουμε» σε μουσική και στίχους του Πρόδρομου.
Οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ έχουν σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό τους.
Τον Μάιο του 2018 βρέθηκαν στο Voice της Θεσσαλονίκης με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Αντρέα Στάμο και την Χριστίνα Κολέτσα.
Στις 13 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς, συμμετείχαν στην συναυλία του Βασίλη Καρρά με τον Χρήστο Χολίδη.
Τον Μάιο του 2019, οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά, τον Ηλία Βρεττό και την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Stage Live της Θεσσαλονίκης.