Αριστερά ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΣΚΙΑΘΟΣ" Θοδωρής Τζούμας, δίπλα του η Υπεύθυνη του τοπικού Τμήματος της ΦΛΟΓΑΣ στο Βόλο κα Ντίνα Τριανταφύλλου, ο γνωστός Μουσικοσυνθέτης Αντώνης Μιτζέλος και δεξιά ο Γιώργος Πανταζής που θα συνοδεύει στο πιάνο

Στον τόπο καταγωγής και έμπνευσης του σπουδαίου συνθέτη και μουσικού Αντώνη Μιτζέλου την Σκιάθο διοργανώνεται συναυλία το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην αίθουσα του Γυμνασίου – Λυκείου για την υποστήριξη του Συλλόγου «Φλόγα».

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» με ελεύθερη είσοδο. Τα έσοδα, που θα προκύψουν από δωρεές, θα διατεθούν υπέρ των σκοπών της «Φλόγας», του δυναμικού συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Αριστερά ο γνωστός Μουσικοσυνθέτης Αντώνης Μιτζέλος, στην μέση η Υπεύθυνη του τοπικού Τμήματος της ΦΛΟΓΑΣ στο Βόλο κα Ντίνα Τριανταφύλλου και δεξιά ο Γιώργος Πανταζής που θα συνοδεύει στο πιάνο