Είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τις νόμιμες διαδικασίες οι οποίες έχουν τηρηθεί απαρέγκλιτα τόνισε ο Δήμαρχος Σκιάθο Δημήτρης Πρεβεζάνος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου στη συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης, μετά το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από το κλείσιμο του γνωστού Beach Bar “Bananistas”.

To θέμα όπως είπε ο Δήμαρχος Σκιάθου είχε αναλάβει η ίδια η Εισαγγελέας η οποία βρέθηκε στο νησί πριν δύο εβδομάδες με αποτέλεσμα την αυτόφορη διαδικασία του προσωρινά υπευθύνου της επιχείρησης. Ο ίδιο ο κ. Πρεβεζάνος ανέφερε πως είναι σε τακτική επαφή με το νομικό σύμβουλο του Δήμου και είναι πλέον καθαρά των ίδιων των επιχειρηματιών να λυθεί το ζήτημα, ενώ έχει παραδώσει και την επιστολή του κ. Ορφανού στο νομικό τμήμα του Δήμου.

Στην δευτερολογία του ο Δήμαρχος Σκιάθου ήταν ακόμα πιο καυστικός και αιχμηρός προς τον κ. Ορφανό, ο οποίος υπέγραφε την επιστολή εκ μέρους της Επιχείρησης “Bananistas” η οποία έκανε το γύρο των ΜΜΕ. Δείτε το σχετικό video και τις απαντήσεις που έδωσε ο κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος