Για την ανατριχιαστική δολοφονία του φίλου στο παρελθόν του ο 36χρονος «γιατρός» είχε καταδικαστεί να εκτίσει την ποινή του σε πτέρυγα ψυχιατρικής κλινικής

Σύμφωνα με την dailymail ο κατά τ΄άλλα γιατρός στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική καθώς πριν από 20 περίπου χρόνια είχε δολοφονήσει και είχε πιει το αίμα ενός φίλου του.

Η ιστορία τρόμου αποκαλύφθηκε όταν η υπόθεση ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας λόγω τον πλαστών πτυχίων που κατείχε ο 36χρονος Μπόρις Κοντράσιν.

giatros-rosos.jpg

Για την ανατριχιαστική δολοφονία του φίλου του ο 36χρονος «γιατρός» είχε καταδικαστεί να εκτίσει την ποινή του σε πτέρυγα ψυχιατρικής κλινικής από την οποία πήρε εξιτήριο μετά από δέκα χρόνια νοσηλείας.

Το έγκλημα που είχε γίνει στη Ρωσία το 1998 είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη, καθώς ο  Μπόρις Κοντράσιν κότωσε και τεμάχισε με χειρουργική ακρίβεια έναν φίλο του και στη συνέχεια του ήπιε το αίμα με ασημένιο ποτήρι. Η φρίκη δεν σταμάτησε εκεί καθώς έπειταέφαγε και κάποια κομμάτια από το τεμαχισμένο πτώμα.

Τα πλαστά πτυχία που είχε παρουσιάσει στο νοσοκομείο  στην περιοχή Τσελιαμπίνσκ όπου δούλευε

ptyxia.jpg
ptyxia-2.jpg

Κατά την διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε ότι όλα αυτά τα έκανε με εντολή του Σατανά ενώ ισχυριζόταν πως είναι Βαμπίρ. Η ανατριχιαστική υπόθεση συνεχίστηκε και δυο χρόνια αργότερα όταν οι αστυνομικοί μετά από έρευνα στο σπίτι του ανακάλυψαν μια λίστα θανάτου με συμμαθητές του που ήταν τα μελλοντικά του θύματα.

Ο 36χρονος άνδρας προερχόταν από εύπορη οικογένεια με τον πατέρα του να είναι φημισμένος γιατρός και να έχει σκοπό να κάνει και τον γιο του.

nosokomeio.jpg

Με το που βγήκε από την ψυχιατρική κλινική αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο του πατέρα του και να γίνει γιατρός, όχι όμως δια της νόμιμης οδού. Έτσι αφού πλαστογράφησε μερικά πτυχία, έπιασε δουλειά ως γιατρός σε ένα νοσοκομείο στη Ρωσία για παραπάνω από 2,5 χρόνια. Μάλιστα είχε ειδικότητα ψυχίατρος με ειδίκευση σε άτομα με εθισμούς.

Η αστυνομία μετά την υπόθεση με τα πλαστά πτυχία συνέλαβε και πάλι τον «γιατρό» και εξετάζεται μέχρι στιγμής αν έχει διαπράξει αυτό το διάστημα κάποιο έγκλημα