ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΤ ΚΑΤΩ ΧΩΡΩΝ | τη φιλοξενία παρείχε η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου |

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Προβολή της Σκιάθου

Ένα ρεπορτάζύμνος -ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ-  για το νησί της Σκιάθου, το τουριστικό της προϊόν και τα ενδιαφέροντα που προσφέρει στον επισκέπτη, ήταν το επιστέγασμα της φιλοξενίας που παρείχε η Ένωση Ξενοδόχων στην έγκριτη δημοσιογράφο – blogger Lianne van Veen.

Η κυρία van Veen παρέμεινε στο νησί από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου , στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς», που το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και προσωπικά η Διευθύντρια ΕΟΤ Κάτω Χωρών κυρία Ελένη Σκαρβέλη διοργάνωσε για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σε συνεργασία με τον T/O TUI που προσέφερε τα αεροπορικά εισιτήρια στους συμμετέχοντες.

Όπως δήλωσε η κυρία Σκαρβέλη «η δράση είχε σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) με αγωγό τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης. Όλο το υλικό των bloggers θα αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης www.Ilovegriekenland.nl , η οποία θα έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για την Ελλάδα με 100 προορισμούς. Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη προβολή σε συνδυασμό και με τα θετικά αποτελέσματα από το ταξίδι των Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων που επίσης επισκέφθηκαν τη Σκιάθο θα μεγιστοποιήσει τα οφέλη για το νησί».

Η blogger, είχε επιλεγεί με βάση το προφίλ του blog που διαθέτει, συμβάλλοντας στην ευρύτερη προβολή των ελληνικών προορισμών στο ολλανδικό κοινό. Η κυρία Lianne van Veen, διαχειρίζεται το δημοφιλές blog www.travel.blog.nl, με 25.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, και συνεργάζεται επίσης και με το αντίστοιχα δημοφιλές blog www.hotel.blog.nl.