Βλέποντας την επέλαση των κινέζων στις παραλίες και όντας έχω δει να επιδίδονται σε μασάζ των λουόμενων και μη γνωρίζοντας τους Κινδύνους που ενέχουν τέτοιες πρακτικές θα πρέπει να ενημερωθείτε για τους κινδύνους αλλά και για το πως ίσως κάνετε ένα μασάζ δώρο στον εαυτό σας χωρίς να πληρώσετε .
Οι εν λόγω κινέζοι εκμεταλλεύονται ότι είναι σχιστομάτηδες και ότι πολλοί αλλοδαποί κυρίως αλλά και Έλληνες πιστεύουν ότι γνωρίζουν μασάζ και μάλιστα πουλάνε την ρεφλεξολογία με τα κλασικά έντυπα πλαστικοποιημένα ανά χείρας και λέγοντας χαμηλόφωνα μασαααζ …

Οι κίνδυνοι είναι αρκετοί και θα αναφέρουμε μερικούς από αυτούς .
Επιδίδονται σε μασάζ χωρίς να έχουν καν απολυμάνει τα χέρια τους απλά πλένοντας τα στην θάλασσα και πάνε στον επόμενο πελάτη.
Χρησιμοποιούν λάδια αμφιβόλου ποιότητας , ακόμη και αυτά που χρησιμοποιούν για το άναμμα των καντηλιών όπως το παραφινέλαιο .

Πραγματοποιούν μασάζ ακόμη και σε εγκύους !!! από μόνο του είναι επικίνδυνο με οποιοδήποτε μέσο .
Δεν έχουν την στοιχειώδη υγιεινή φροντίδα για εκείνους αλλά και τους δέκτες .

Ως επαγγελματίας υγείας στον χώρο της επαγγελματικής μάλαξης και των εναλλακτικών θεραπειών , οφείλω να αναφέρω ότι μπορεί να υπάρχει μια προσωρινή ευχαρίστηση με αδρά αμοιβή αλλά σκεφτείτε ότι μπορεί κάποιος δέκτης μασάζ να έχει μύκητες ή σταφυλόκοκκο ή οποιοδήποτε άλλο δερματικό νόσημα και να κολλήσετε και να αναζητάτε τον λόγο , επειδή κάνατε μασάζ από κάποιον που εκμεταλλεύεται την καταγωγή του .

Τέλος ένας τρόπος όπου μπορούμε να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες από θέματα υγείας μέχρι τον αθέμιτο ανταγωνισμό είναι ο παρακάτω .
Το δωρεάν μασάζ , όπου βάσει νόμου από την στιγμή που δεν σας δίνουν απόδειξη μπορείτε κάλλιστα να μην πληρώσετε και να προβείτε σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια .

Είμαι στην διάθεση σας για διευκρινήσεις .

Με εκτίμηση Κωνσταντίνος Βαϊτσαράς
Εναλλακτικός Θεραπευτής
ΕΥ ΖΗΝ
WWW.EFZIN-EL.COM