ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ | Αναμένεται τον προσεχή Μάιο και θα μεταφέρει τους εργαζόμενους Τράπεζας |

Νέα πτήση απευθείας από το Τελ Αβίβ αναμένεται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά τον προσεχή Μάιο στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, στο πλαίσιο των διακοπών που θα προγραμματίζονται για το προσωπικό Ισραηλινής Τράπεζας.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο τουριστικός πράκτορας Αλέκος Ευσταθίου, ανέφερε ότι «ξεκινάμε μια προσπάθεια συνεργασίας με το Ισραήλ, για να καλύψουμε «ανοίγματα» της χαμηλής περιόδου, που περικλείει τους μήνες Μάιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν το Μάιο, αποκλειστικά για το προσωπικό της συγκεκριμένης Τράπεζας και θα πραγματοποιείται μια πτήση ανά τέσσερις μέρες, μεταφέροντας γύρω στα 120 άτομα, κάθε φορά». Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα, το οποίο, αν όλα πάνε καλά, θα έχει και συνέχεια, σύμφωνα με τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Στο μεταξύ, είναι ενθαρρυντικό το κλίμα των προκρατήσεων που σημειώνονται από Αγγλία και Σκανδιναβία. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο παρατηρείται ύφεση λόγω εορτών, ενώ από τις αρχές της νέας χρονιάς, αναμένεται να συνεχιστούν οι κρατήσεις της νέας τουριστικής σεζόν από το εξωτερικό.

 

ΓΛ. ΥΔΡ.