Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή και μεγάλη εκπροσώπηση στον Εμπορικό Σύλλογο και στην Ομοσπονδία, απηύθυναν τα μέλη της παράταξης «Ενωτικό Εμπόριο» σε συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασαν τους υποψήφιους για τις εκλογές που θα γίνουν μεθαύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Οντόπουλος δήλωσε ότι η παράταξη, που εκπροσωπεί τον εμπορικό κόσμο από το 1990 αποτελείται από γνωστούς επαγγελματίες του κόσμου και κάλεσε τους εμπόρους να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία στηρίζοντας τόσο τα ψηφοδέλτια για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αυτά για την Ομοσπονδία.
Ο Κώστας Τσέλιος, απερχόμενος πρόεδρος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την Ομοσπονδία δήλωσε ότι διακατέχεται από ανάμικτα συναισθήματα διότι μετά από επτά θητείες στη Διοίκηση, από την επόμενη θητεία θα εκπροσωπήσει τα συμφέροντα των εμπόρων του Βόλου στην Ομοσπονδία.
Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο δήλωσε ότι αποτελείται από 22 άτομα αναγνωρισμένους εμπόρους που έχουν εμπειρία και είναι γνωστοί για την προσφορά τους στην κοινωνία.
Όπως είπε, η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά να διεκδικήσει λύσεις γι’ αυτά «αρκεί να έχει τη στήριξη των εμπόρων και σωστή αντιπολίτευση που δεν θα κατευθύνουν κομματικά γραφεία». Κάλεσε δε όλους τους εμπόρους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια για τη Διοίκηση και για την Ομοσπονδία.

Οι υποψήφιοιΕΝΩΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Οι υποψήφιοι της παράταξης «Ενωτικό Εμπόριο», που διεκδικούν την ψήφο των εμπόρων, είναι οι εξής: Απόστολος Οντόπουλος του Νικολάου, Κωνσταντίνος Αβαριτσιώτης του Νικολάου, Βάϊος Αργυράκης του Άγγελου, Αθανάσιος Γκίκας του Κωνσταντίνου, Βασίλειος Γκιλομανάκης του Χρήστου, Μάξιμος Ζάντζος του Μιλτιάδη, Γεώργιος – Μάριος Κακοδήμος του Αποστόλου, Αικατερίνη Καραμανιόλα του Κωνσταντίνου, Νικόλαος Κίσσας του Βασιλείου, Ευάγγελος Κωνσταντάκος του Αλεξάνδρου, Νικόλαος Κωνσταντινίδης του Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μαγαλιός του Αλεξάνδρου, Μανώλης Μουτσινάς του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μυλωνάς του Φιλήμονα, Νεκτάριος Νικολός του Κωνσταντίνου, Παύλος Πάνος του Δημητρίου, Γεώργιος Πανταζής του Αχιλλέα, Αναστάσιος Πετκόγλου του Ιωάννη, Γεώργιος Σακελάρης του Αθανασίου, Σπυρίδων Τουμαζάτος του Μαρίνου, Δημήτριος Χιουκτούρης του Χρήστου, Αποστολία Χρόνη του Ανδρέα.
Υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή είναι οι: Γεώργιος Δεδούσης του Αποστόλου, Βασιλική Κλεφτάκη του Στεφάνου, Αθανάσιος Μαντζίρης του Κωνσταντίνου.

Για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας υποψήφιοι είναι: Κωνσταντίνος Τσέλιος του Νικολάου, Κωνσταντίνος Αβαριτσιώτης του Νικολάου, Βασίλειος Γκιλομανάκης του Χρήστου, Μάξιμος Ζάντζος του Μιλτιάδη, Νικόλαος Κίσσας του Βασιλείου, Νικόλαος Κωνσταντινίδης του Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μαγαλιός του Αλεξάνδρου, Μανώλης Μουτσινάς του Κωνσταντίνου, Νεκτάριος Νικολός του Κωνσταντίνου, Απόστολος Οντόπουλος του Νικολάου, Γεώργιος Πανταζής του Αχιλλέα, Γεώργιος Σακελάρης του Αθανασίου, Αποστολία Χρόνη του Ανδρέα.