Ένα φοβερό project έλαβε αίσιο τέλος, μια ιδέα που έγινε πράξη. Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε θέματα και κρίσεις της περιφέρειας Θεσσαλίας, μέσα από την Α’ πρότυπη προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μάθαμε πολλά, “κλάψαμε στα γέλια”, ήρθαμε σε ρίξη με τις υπόλοιπες παρατάξεις και μέσα σε 4μερες ενωθήκαμε, συνεργαστήκαμε και δυστυχώς τα καλά κρατάνε λίγο. Ως Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα πολιτισμού και Παιδείας, σας ευχαριστώ όλους για αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε να δουλέψω μαζί σας. Το πάθος της οργανωτικής επιτροπής, ήταν αυτό που με πίεσε και με πάθιασε (αν και δεν γνώριζα τι με περιμένει) να δουλέψω με όρεξη ώστε να είμαι χρήσιμος στην επίλυση των θεμάτων μας. Έμαθα πως να είμαι περισσότερο άνθρωπος, πώς μπορώ να δράσω ώστε να βοηθήσω στα κοινωνικά ζητήματα, να συνεργάζομαι σε καταστάσεις κρίσεων, να δέχομαι προτάσεις που είναι αντίθετες στις ιδεολογικές μου απόψεις, ωστόσο κρίνονται καλές για το κοινό συμφέρον (όταν δεν είμαστε δεκτικοί σε ιδέες, αυτό που ακούμε είναι κριτική. Όταν γινόμαστε δεκτικοί στην κριτική, αυτό που ακούμε είναι συμβουλές).

Δήμητρα Καραγγέλη>> “Ηγέτης δεν σημαίνει να είσαι επικεφαλής. Ηγέτης σημαίνει να φροντίζεις εκείνους που είναι υπό τη σκέπη σου” και εσείς μας φροντίσετε όπως έπρεπε.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

#vox_populi2019>> η ζωή δεν είναι όμορφη λόγω των πραγμάτων που βλέπουμε ή κάνουμε. Η ζωή είναι όμορφη λόγω των ανθρώπων που συναντάμε στον δρόμο μας.