Άμεση ανταπόκριση βρήκε το κάλεσμα της Αντιπροέδρου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος του Ορφανοτροφείου Βόλου Σοφίας Μαχαίρα από ομάδα επιχειρηματιών της πόλης μας που έσπευσε να δώσει το ΕΜΠΡΑΚΤΟ παρών. Οι αυξημένες ανάγκες του ιδρύματος εν μέσω πανδημίας, δε θα μπορούσαν να μην ευαισθητοποιήσουν τον οποιονδήποτε, πόσο μάλλον ανθρώπους που σε κάθε ευκαιρία, με όποια δυνατότητα και μέσο διαθέτουν, αποδεικνύουν ότι η προσφορά δεν είναι ΛΕΞΗ αλλά ΕΡΓΟ.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΟΥΣΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ, η Πρόεδρος Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βόλου ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΛΕΠΗ, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αδειούχων Ψυκτικών Μαγνησίας ΝΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ και ο επιχειρηματίας και μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ, παρέδωσαν στην κα Μαχαίρα,  πλενόμενες επαναχρησιμοποιούμενες υφασμάτινες μάσκες  σε ποσότητες που υπερκαλύπτουν όλα τα παιδιά του Ορφανοτροφείου μας. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, δεν υπάρχουν περιθώρια αδιαφορίας από κανέναν.

Όλοι μαζί, μια γροθιά, από όποια αφετηρία και αν προέρχεται ο καθένας, κοινός στόχος είναι να βγούμε νικητές, παρόντες και κυρίως αξιοπρεπείς την επόμενη μέρα. Γι αυτό οι προσπάθειες για παροχή βοήθειας και υποστήριξης πρέπει να είναι άμεσες, συνεχείς και απρόσκοπτες. Οι επιχειρηματίες της Μαγνησίας δηλώνουν τη  δική τους δυναμική παρουσία και συμμετοχή  στη συλλογική προσπάθεια και φυσικά έπεται ακόμη πιο δυναμική συνέχεια!