Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη, την Τρίτη 10-11-2020, θα πραγματοποιηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Λάρισας, δειγματοληπτικά προληπτικά τεστ για τον Covid-19 σε ένα μεγάλο μέρος των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας. Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας και είναι συνολικά η τέταρτη φορά που πραγματοποιούνται οι δειγματοληψίες στους υπαλλήλους, ενώ ισάριθμες φορές έχει γίνει και απολύμανση σε όλους τους χώρους του Διοικητηρίου, με πρόσφατη αυτή του περασμένου Σαββάτου 7-11-2020.

Στόχος, όπως τόνισε η κ. Κολυνδρίνη είναι η παρακολούθηση της υγείας των υπαλλήλων αλλά και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. «Είναι η τέταρτη φορά που κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην πόλη μας και διενεργεί προληπτικά τεστ στους υπαλλήλους των Υπηρεσιών μας. Είναι πάγια η πεποίθησή μας ότι η δημόσια υγεία πρέπει να προστατεύεται με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ο καθένας από εμάς πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας».

Υπενθυμίζεται ότι οι επισκέψεις πολιτών στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων γίνονται υποχρεωτικά με μάσκα και με τήρηση των αποστάσεων, ενώ για διεκπεραίωση υποθέσεων που δεν απαιτούν αυτοπρόσωπη παρουσία, συνιστάται στους πολίτες η επικοινωνία είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω e-mail.