Θρήνος για το νέο παλικάρι και αθλητή του kickbox, έφυγε από την ζωή σκορπώντας τη θλίψη στους οικείους του.

Ο Θάνος Γκιτέρσος, από την Αγρελιά Τρικάλων, πνίγηκε χθες στην Ικαρία όπου έκανε διακοπές. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά ο 32χρονος πρωταθλητής και προπονητής μαχητικών αθλημάτων φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε και να παρασύρθηκε από ορμητικά κύματα σε βράχη.

Η σωρός του άτυχου νέου θα μεταφέρθηκε χθες, Τετάρτη 2 Αυγούστου,  στις 23:00 το βράδυ από την Ικαρία με πλοίο με προορισμό τον Πειραιά. Στην συνέχεια θα μεταφερθεί στο χωριό Αγρελιά Τρικάλων. Εκεί θα τελεστεί η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου την Πέμπτη το μεσημέρι. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια – λουλούδια τα χρήματα να δοθούν στον Βασίλη Δέσικο ή σε κάποιο άτομο της οικογένειας  του για δωρεά στο ίδρυμα Χατζηπατέρειο.
Συγκλονίζει ο πατέρας του με τον γενναίο τρόπο που αντιμετωπίζει τον θάνατο του πολυαγαπημένου του γιου. «Αύριο έχουμε γάμο όλοι στα λευκά ντυμένοι!!!! Ελάτε να γλεντήσουμε όπως του αξίζει!!» ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τα λόγια είναι περιττά.

Όπως λένε οι συναθλητές του και όσοι τον είχαν γνωρίσει από κοντά έχαιρε σεβασμού στο χώρο του και με πάθος ασχολούνταν με τον αθλητισμό.

Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 2.30 μ.μ. εκ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, στην Αγρελιά Τρικάλων.

trikalavoice