Η Εταιρεία RE/MAX ΔΟΜΗ πραγματοποίησε την Τρίτη 7-1-2020  την καθιερωμένη γιορτή κοπής της Βασιλόπιτας στο Ξενοδοχείο PARK.

Προηγήθηκε στα γραφεία της εταιρείας ο αγιασμός για την νέα χρονιά.

Στο Ξενοδοχείο PARK παρευρέθηκαν όλοι οι Συνεργάτες της RE/MAX, καθώς και όλη η Διοικητική ομάδα της εταιρείας.

Στην αρχή της γιορτής, η Εταιρεία βράβευσε τρεις προσκεκλημένους α) την πρόεδρο του τμήματος ΦΛΟΓΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κ. Κων/να Τριανταφύλλου, για το μεγάλο κοινωνικό έργο της ΦΛΟΓΑΣ στην Μαγνησία, β) την Ιδρύτρια και πρόεδρο της κουζίνας αλληλεγγύης Βόλου κ. Αγγελική Ιωαννίτη, για το μεγάλο κοινωνικό έργο της στην πόλη του Βόλου κ’ γ) τους κ. κ. Γιώργο & Μιχάλη Παγάνη, οικονομικούς συμβούλους του Ομίλου Καραγιάννη για την πολύχρονη και άριστη συνεργασία με τις εταιρείες του ομίλου.

Στην συνέχεια, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και ο απολογισμός της εταιρείας για το 2019.

Όπως τόνισε ο κ. Γιάννης Καραγιάννης το 2019 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία και γενικότερα για το REAL ESTATE. Κατά τη διάρκεια του απολογισμού βραβεύτηκαν και οι δύο καλύτερες ομάδες και οι τρεις καλύτεροι Συνεργάτες για την παραγωγή τους το 2019.

Πρώτη ομάδα πωλήσεων για το 2019 αναδείχθηκε του Κωνσταντίνου Σιάνου και δεύτερη ομάδα πωλήσεων αναδείχθηκε αυτή του Νικόλαου Θεοδωρίδη.

Πρώτος Συνεργάτης σε πωλήσεις για το 2019 αναδείχθηκε ο Απόστολος Τσικουρόπουλος, δεύτερος ο Άγγελος Σαλιλλάρης και τρίτος ο Αναστάσιος Στάμος.

Κατόπιν τέθηκαν οι στόχοι και οι προοπτικές της εταιρείας για το 2020 και στη συνέχεια όλοι οι συνεργάτες και η Διοίκηση της RE/MAX ΔΟΜΗ κατευθυνθήκαν στην Άλλη Μεριά στην ταβέρνα ‘Τα σκαλάκια της Χαράς’ για φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή μουσική.