Άλλη μια πρόταση της σχολής για ένα πενταήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στις Β.Σποράδες 29/7-2/8…αυτή τη φορά εμπλουτίζοντάς το με γιόγκα και μαγειρική!!!
Στο επίκεντρο μας πάντα η ιστιοπλοΐα και η ναυτική τέχνη, ιστιοπλοώντας στην ευρύτερη περιοχή των Β.Σποράδων φρεσκάροντας ή αποκτώντας τις πρώτες μας ιστιοπλοϊκές γνώσεις και δεξιότητες, εξασκούμενοι παράλληλα στις αγκυροβολίες αρόδο στις δημοφιλείς παραλίες καθώς και στους χειρισμούς λιμένος στα γνωστά λιμάνια των νησιών μας!

Παράλληλα θα ασχοληθούμε με α)γυμναστική γιόγκα – hatha yoga,με πολύ προσοχή στην αναπνοή και με στοιχεία κίνησης-vinyasa β)άσκηση της αναπνοής-pranayama,δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή ώστε η άσκηση να γίνει με τρόπο ενδιαφέρον και προσιτό σε όλους!

Ενώ η διατροφή μας θα περιλαμβάνει 3 γεύματα ημερησίως με ινδικές και Ελληνικές συνταγές,με κρέας,ψάρι αλλά και λαχανικά…μαθαίνοντας παράλληλα τις τεχνικές αυτών!!!Ενδεικτικά αναφέρουμε ”χούμους, ταμπουλε΄’ ‘indian chicken curry” ”κριθαρότο με μανιτάρια” ”dhal με σπανάκι” ”ψάρι κρασάτο με λαχανικά στον φούρνο”.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@himera-sailing.gr και στο inbox της σελίδας μας στο fb.