Περίοδος Για διαμονή από 25/4/2019 έως 30/4/2019
Προορισμός ΣΚΙΑΘΟΣ
Τιμή Από 130€

Κράτηση…

Το Skiathos Palace ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, σε απόσταση 10 χμ. από την πόλη της Σκιάθου, σας προσκαλεί να γιορτάσετε το φετινό Πάσχα παραδοσιακά και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Η ξενοδοχειακή μονάδα, αμφιθεατρικά χτισμένη με κήπους και θέα την μαγευτική παραλία των Κουκουναριών, συνδυάζει το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τη διακριτική διακόσμηση.

Skiathos Palace Pool View

Σήμερα, με αναβαθμισμένο προφίλ, σας προσκαλεί να βιώσετε μια νέα εμεπειρία άνεσης και φιλοξενίας. Με πρωταγωνιστικά στοιχεία την απαράμιλλη θέα, την απέριττη πολυτέλεια των χώρων του αλλά και το υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών, το Skiathos Palace μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Η πασχαλινή προσφορά με ημιδιατροφή ισχύει για διαμονή από 25 έως 30 Απριλίου 2019 και περιλαμβάνει:

  • Τον νηστίσιμο μπουφέ (ημιδιατροφή) της Μεγ. Παρασκευής
  • Τον παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο (ημιδιατροφή), που περιλαμβάνει μαγειρίτσα, αρνί με πατάτες φούρνου, κόκκινα αυγά, τσουρέκια, μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και διάφορα επιδόρπια
  • Το παραδοσιακό Πασχαλιάτικο μεσημεριανό τραπέζι (ημιδιατροφή), με πλούσιους μπουφέδες γύρω από την πισίνα, με αρνιά σούβλας, κοκορέτσια, κόκκινα αυγά, διάφορες σαλάτες, τυριά, φρούτα και γλυκά

* Δεν περιλαμβάνεται τέλος διανυκτέρευσης

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Skiathos Palace logo37002 Κουκουναριές, Σκιάθος
Τηλ.: 2427049700, Φαξ: 2427049666
e-mail: [email protected], web: www.skiathos-palace.gr