Παρουσιάστηκαν την Κυριακή οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο Τάσος Τσιαπλές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Γιώργος Αναγνώστου στο Δήμο Σκοπέλου.

Την εκδήλωση άνοιξε κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της δράσης της Λαϊκής Συσπείρωσης ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Ραμαντάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιδείνωση της κατάστασης σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων του Δήμου ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής της κεντρικής διοίκησης, που όπως ανέφερε εφάρμοσε και η τωρινή Δημοτική Αρχή.

Επίσης αναφέρθηκε στο τρίπτυχο διεκδικήσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης στα ζητήματα της αντιπλημμυρικής-αντισεισμικής-αντιπυρικής θωράκισης του νησιού, οι υποδομές του οποίου δοκιμάστηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα τα τελευταία χρόνια.

Αφού τόνισε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση υπερασπίστηκαν ανυποχώρητα τα λαϊκά συμφέροντα όλα αυτά τα χρόνια, είπε ότι έφτασε η ώρα της ανανέωσης του επικεφαλής δίνοντας τη σκυτάλη και το λόγο στον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Αναγνώστου.