Παράταση προγράμματος ελέγχου οχημάτων από τα ΚΤΕΟ | τι ισχύει για οχήματα σε Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο |

Παράταση έως και τις 30 Απριλίου 2017 δίνει σχετική απόφαση (Σχετ.: 14934/189199/26-10-2016) του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας. Σύμφωνα με την απόφαση ισχύουν τα παρακάτω :

Παρατείνουμε την ημερομηνία υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο δικύκλων, επιβατικών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης και φορτηγών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο μικτό βάρος μέχρι 3.500 Kg έως την 30-04-2017, τα οποία ταξινομήθηκαν (ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας) μετά τις 8-2-2013 και στην άδεια κυκλοφορίας τους αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα της επιχείρησης των ιδιοκτητών κάποιος από τους Δήμους Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου ή ταξινομήθηκαν σε άλλη περιοχή της χώρας κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Μαγνησίας & Β. Σποράδων.

Για τα κυκλοφορούντα οχήματα πριν την 8-2-2013, που στην άδεια κυκλοφορίας τους αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα της επιχείρησης των ιδιοκτητών ο Δήμος Σκιάθου παρατείνεται μέχρι 30- 04-2017 η ημερομηνία υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο των οχημάτων που είχαν υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο μετά την 1-6-2013.

Για τα κυκλοφορούντα οχήματα πριν την 08-02-2013, που στην άδεια κυκλοφορίας τους αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα της επιχείρησης των ιδιοκτητών κάποιος από τους Δήμους Σκοπέλου και Αλοννήσου παρατείνεται μέχρι 30-04-2017 η ημερομηνία υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο οχημάτων που είχαν υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο μετά την 15-6-2011.

  

                                                                                                                 Ο ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

                                                                                                                 ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

                                                                                                     ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

                                                                                                                    ΗΛΙΑΣ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ