Παράδοση εμβολίων για τα ανασφάλιστα παιδιά της Σκιάθου από το Σύλλογο “Οι Δύο Αλέξανδροι”

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, μια μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου ‘Οι Δύο Αλέξανδροι’ υλοποιήθηκε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση παράδοσης εμβολίων στο Κέντρο Υγείας “για τα ανασφάλιστα παιδιά του νησιού μας¨, σύμφωνα με το σχετικό πρακτικό παραλαβής.

12717392_131251053929943_376496928466373337_nΌπως τονίστηκε από τον αρμόδιο ιατρό, ¨η προσφορά αυτή θα λύσει πολλά προβλήματα¨.  Προς τούτο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους των παιδιών που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Ιδιαίτερα για τη σημαντική τους βοήθεια, τους κ.κ.: Γιώργο Αγέλαστο, Γιάννη Κυπαρισσό, Ζωή Οικονόμου, Νίκο Παγωνόπουλο, Γιάννη και Μαρία Τσώμου, Νίκο Χατζημιχάλη, καθώς και τα Φαρμακεία: Ασβέστη και Ζούχα – Πρεβεζάνου.