Μεγάλα ονόματα, μεγάλες ιστορίες και φιλίες άσβεστες στο χώρο του ποδοσφαίρου έζησαν όσοι βρέθηκαν για δύο περίπου ώρες στο Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου Γ. Σαρρή.

Ο αρχηγός της Ομάδας των Παλαιμάχων Σκιάθου Θοδωρής Μουτζούρης ιδιαίτερα συγκινημένος υποδέχτηκε τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που φόρεσαν την φανέλα ακόμα και της Εθνικής Ομάδας όπως ο Κώστας Αϊδινίου που δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την φιλοξενία των Σκιαθιτών και ιδιαίτερα του ΑΟ Σκιάθου και του Δημάρχου Δημήτρη Πρεβεζάνου.

Με την σειρά του ο Αρχηγός των Παλαιμάχων του ΑΟ Σκιάθου αφού καλωσόρισες του αντίστοιχους Παλαιμάχους του Γυραιού τόνισε πως η συγκίνηση και το τρακ που νιώθει όταν συνομιλεί με αυτές τις μεγάλες μορφές του Ελληνικού Ποδοσφαίρου είναι εμφανείς ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Αλέξανδρο Ευσταθίου για όλα όσα έκανε από πλευράς φιλοξενίας σε μια δύσκολη συγκυρία αφού η Σκιάθος αυτή την περίοδο έχει μεγάλη πληρότητα, ενώ ευχαρίστησε και το Τουριστικό Πρακτορείο του κ. Βασίλη Νικολάου.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ της Σκιάθου μετά από ανατροπή αφού προηγήθηκε ο Ηρακλής με τον Χατζόγλου στο 17′ ενώ μετά από 10 λεπτά περίπου στο 28 ο Νικολαΐδης ισοφάρισε και μετά από 2 λεπτά στο 30′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το SkiathosLife.gr σε περιγραφή του Θανάση Γραββάνη