Στην κυκλοφορία πακέτου προσφοράς εισιτηρίων 10 + 1 δώρο για την Α’ και Β΄ Ζώνη, προχωρά η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, σε μια προσπάθεια να ανακουφίσει το επιβατικό κοινό κατά την δύσκολη περίοδο της κρίσης.

Παράλληλα, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις της εποχής, αποφάσισε τη δωρεάν παροχή Wi-Fi Ίντερνετ σε κάθε λεωφορείο, σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές, που καλύπτουν το Πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, της Νέας Ιωνίας καθώς και γειτονικές περιοχές αρμοδιότητάς της.

Επίσης, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν download τον μοναδικό ελληνικό πλοηγό, το Green Your Move αποτέλεσμα ερευνητικού προγράμματος με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Για την προώθηση των δράσεών του, προσκαλεί το επιβατικό κοινό του Βόλου, την Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, από 10:00-14:00 σε διάφορα σημεία της πόλης. Παράλληλα με την ενημέρωση για τις νέες δράσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, τους επισκέπτες περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Αγιοβασίληδες και ξωτικά θα μοιράσουν πλούσια δώρα στα παιδιά και γλυκά στο κοινό.